Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΑΔΑ

Στον ΚΥΑΔΑ τα έσοδα από την παράσταση Αγαμέμνων που στηρίζει η ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ

Μια σπουδαία πολιτιστική πρωτοβουλία με κοινωνική διάσταση υλοποιεί η εταιρεία ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., ενισχύοντας τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, που υποστηρίζονται από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).

Μετά την περσινή καλλιτεχνική επιτυχία «Πέρσες» και συνεχίζοντας τη συνεργασία με τον Οργανισμό Ελληνικού Θεάτρου «ΑΙΧΜΗ», η εταιρεία ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. συνδράμει φέτος στη θεατρική παράσταση «ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ» του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Νικολαΐδη. Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Αθηναίων, συμβάλλοντας έτσι στη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Η παράσταση θα δοθεί τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 21.00 στο Θέατρο Κολωνού, στην Αθήνα. Στο κορυφαίο έργο του αρχαίου ελληνικού δράματος θα πρωταγωνιστήσουν οι Φ. Φιλοσόφου, Ζ. Ρόχας, Γ. Νικολαίδης, Κ. Λάσκος, Κ. Κλάδης, Δ. Καλαχώρα, Μ. Σκιαδάς, Β. Ασημακόπουλος, και Γ. Χουσάκος. Οι πρωταγωνιστές, η ευρηματικότητα του Γιάννη Νικολαΐδη, η μετάφραση του Κώστα Πολιτόπουλου, η μουσική του Μιχάλη Γληνιαδάκη, τα σκηνικά του Μιχάλη Αγγελάκη, τα κοστούμια της Όλγας Σχοινά και οι φωτισμοί του Στέφανου Κομιανού δημιουργούν μια παράσταση υψηλής αισθητικής.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από δύο υπερμάρκετ Carrefour στον Άλιμο και το Μαρούσι μέχρι και τη Δευτέρα 9/9. Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής: Γενική Είσοδος 15€ και Μειωμένο (φοιτητές, άνεργοι, ΑΜΕΑ και παιδιά) 10€. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμα VIP εισιτήρια αξίας 50 ευρώ. Η στήριξη της παράστασης συμβάλλει στη συντονισμένη προσπάθεια της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για την ενίσχυση του θεσμού του Κοινωνικού Παντοπωλείου και την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου