Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΕΤ ΜARKET

50 μαρκετ δεν τα λές και λίγα.... Αυτόν τον Ιούλιο λοιπόν, έχουμε γενέθλια και με περηφάνια θα σβήσουμε 50 κεράκια!!! Πάρτε μια βαθία ανάσα και έλατε να φυσίξουμε μαζί το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουλίου απο τις 15:00 μέχρι τα μεσάνυχτα, στην <<Τεχνόπολη>> του Δήμου Αθηνών στο μεγαλύτερο Μeet Μarket που έχει γίνει. Θα είμαστε μέσα στο κτήριο ¨Μηχανουργείο" που έχει κλιματισμό και έξω στο προαύλιο που ελπίζουμε να έχει λιγο αεράκι να δροσιζόμαστε!

Η Μeet Μarket γενεθλιακή φιέστα θα φιλοξενεί ειδικά για αυτή τη φορά , τους Αnt 3D Lab με τα πρωτοπορειακά 3d τυπώματα (!!!), τους Υiuco που θα παρουσιάσουν ενα διαδραστικό workshop όπου θα μας μάθουν πώς να ανακυκλώνουμε δημιουργικά άχρηστα αντικείμενα και πάνω απο 150 πάγκους, παλιών και νέων συμμετεχόντων!!! Μην ξεχάσετε τα παιδιά σας στο σπίτι για δύο λόγους: πρώτον θα τους δημιουργίσετε ψυχολογικά τραύματα και δεύτερον θα έχουμε για τους μικρούς μας φίλους face painting και πολλά παιχνίδια!!! Και φυσικά όλα θα αυτά θα συμβαίνουν ένω θα ακούμε τους αγαπημένους μας dj όλο το σαββατοκύριακο.

Ραντεβού αρχές Ιουλίου (6&7) , στην Τεχνόπολη για να γιορτάσουμε την πεντηκοστη επέτειο Meet Market που πετύχαμε μαζί τα τελευταία 6 χρόνια με εσάς φίλοι και συμμετέχοντες και συνεργάτες! Χρόνια μας πολλά!!!!

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου